Latest iphone news
 iphone

Dekker iCatalogus

by theAppCompany.nl
De Dekker iCatalogus - De eerste watersport catalogus app die tevens je weercenter aan boord is!

- Ontdek het volledige assortiment
Dekker Watersport is de specialist in watersportartikelen en tevens zeilmakerij. Ruim 2500m2 groot en gevestigd aan een winkelboulevard op de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam. Dit is naast Loods 5! De winkel is bereikbaar op slechts 5 autominuten vanaf de ring A10 Amsterdam.
Dekker Watersport is al actief sinds 1866 en heeft zich ontwikkeld tot een watersportzaak met een landelijke bekendheid. Meerdere malen werden wij geroemd als de grootste en beste watersportzaak van Nederland.
Dekker Watersport kenmerkt zich door prijsbeleid, assortiment en deskundig advies. Onze medewerkers zijn vakkundig en zijn vaak ook zelf watersporter. Zij weten dus uit ervaring waarover ze praten als zij u adviseren. Wij bieden u een zeer breed en veelzijdig assortiment voor zowel de recreatieve als fanatieke zeiler en motorbootliefhebber.

Onderhoudsartikelen, verfsystemen, electronica, navigatie apparatuur, veiligheidsmiddelen, zeilkleding, touw etc., er zijn altijd 10.000 artikelen op voorraad. Ook is het mogelijk artikelen via de website te bestellen.Regelmatig hebben wij in samenwerking met onze leveranciers interne producttrainingen om onze kennis op niveau te houden.

U bent van harte welkom in onze winkel!

- Aanbiedingen
Met de Dekker App bent u altijd op de hoogte van de nieuwste akties en aanbiedingen

- WeerCenter
De Dekker App is een onmisbare tool voor elke watersporter. Naast onze iCatalogus is het een uitgebreid weercenter. Weerberichten van het KNMI, marifoonberichten, navtex, windverwachting, weerkaarten, getijde informatie, etc. De Dekker App is eigenlijk een weer app!

- Meer kenmerken
Routebeschijving naar de winkel met een druk op de knop. Altijd de meest actuele aanbiedingen. De App houdt u op de hoogte van de meest recente weerberichten.

Kom snel naar onze winkel in Zaandam of bezoek ons op een van de vele nautische events dit jaar.

Recent changes:
Bugfixes

Package name
nl.theappcompany.DekkerApp

Download


Dekker iCatalogus Dekker iCatalogus Dekker iCatalogus Dekker iCatalogus Dekker iCatalogus

Rating: 0
0 ratings

Versión
1.0.4

Size
8,00 MB

Price
Free